Over MASHPOINT

Met Mashpoint heb ik een beleving gecreëerd die gespecialiseerd is in Mash brommers en motoren. Daarnaast hebben we dit gave progamma aangevuld met Hyosung Bobbers.
Na ongeveer 35 jaar reparatie en onderhoud aan vorkheftruck’s te hebben uitgevoerd, werd het tijd om mijn hobby wat serieuzer te gaan beoefenen: Motorfietsen en met name zijspan-combinatie’s lopen als een rode draad door mijn leven.  Mash kruiste mijn pad en ik was op slag verliefd!
Een no-nonsens, betaalbaar en begrijpbare motorfiets die ook nog eens een coole look heeft.
Het zijspan is fantastisch en goed doordacht gebouwd en voorzien van een echte mechanische achteruit- versnelling op de versnellingsbak.

De motorfietsen hebben een betrouwbare reputatie door het gebruik van Honda of Suzuki motoren en maken het rijden tot een feest! En… voor de prijs van een gebruikte rijdt u op een nieuwe MASH. Dat vind ik mooi !

Bonne van der Schaaf
eigenaar en vooral liefhebber

Ik ben laaiend enthousiast over Mash en Hyosung en nodig u uit om langs te komen en het ook te “voelen”.
Hyosung bouwt super mooie Bobbers in het lage segment die er gelikt uitzien en een betrouwbare reputatie hebben verworven. Een super Bobber in 125cc of 300cc die uiteraard net als Mash voldoen aan het Euro V norm. Een mooie aanvulling op ons progamma.

“Het mooie van MASH vind ik dat de motoren weer herkenbaar zijn als de “motorfiets”.

What you see is what you get.

Een motorblok, wielen, een stuur en een tank. Benzine erin en gaaaaannn !!!

Probeer dan die grijns maar eens weg te vegen!”

En dan komt Hyosung er nog aan 🙂

OPHAALDIENST & BEZORGDIENST

Wanneer je niet in staat bent om je motor of brommer te brengen of halen kunnen wij dat voor je doen. Natuurlijk zouden wij dit als service gratis willen doen maar dat gaat helaas niet en daarom zullen wij deze kosten door berekenen. 

Van te voren bespreken we met elkaar wat deze kosten zijn en of zowel het halen als het brengen door ons uitgevoerd gaat worden.

Binnen Lelystad

Halen wij jouw Mash of Hyosung gratis op.

Buiten Lelystad

berekenen wij € 0,65 cent per gereden kilometer (retour) met een starttarief van € 25,00. Duurt de totale reis v.v. langer dan 2 uur komt er € 50.00 bij. Voor de berekening van het totaal aantal kilometers houden wij de snelste route aan die Google Maps aangeeft.

Voorbeeld

Google Maps geeft aan dat het vanaf onze werkplaats naar de postcode van het door jou opgegeven adres enkele reis 55 km is. Wij berekenen dan 110 km + het starttarief om de motor/brommer op te halen of te bezorgen. Dus 110km x €0,65 = €71,50 + €25,00 starttarief = €96,50 aan ophaal/bezorgkosten. Duurt de reis v.v. langer dan 2 uur komt er € 50.00 bij.

Ophaal / bezorg dagen

Wij hebben geen bepaalde ophaal dagen ofzo.

Veel is mogelijk wat ophalen of brengen betreft en dit kan ook in de avond of het weekend.

Alles in overleg dus.

  
Wil je je motor of brommer laten ophalen, neem dan telefonisch contact met ons op.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak vragen wij je om het volgende nummer te bellen: 06 533 84 040.
Bedankt alvast!

WERKPLAATS

Motor service/reparatie

Wil je jouw Mash of Hyosung eens laten verwennen of hoor je een raar geluid ? Breng hem dan voor reparatie of een onderhoudsbeurt naar  MASHPOINT. Wij hebben de vakkennis en gaan zorgvuldig met je motor of brommer om.
Wij kijken net even verder en luisteren naar je motor; Zo zorgen wij ervoor dat je Motor weer 100% in orde en betrouwbaar is.

Ook kunnen wij je advies geven wat je zelf kunt doen als je een beetje handig bent. Zo blijven de kosten beperkt en overzichtelijk voor je. Natuurlijk kunnen wij je voorzien van de juiste onderdelen voor elke klus.

Als premium dealer zijn wij natuurlijk op de hoogte van de garantiebepalingen. Heb je een reparatie door ons laten uitvoeren heb je hier ook garantie op. Ook als dit buiten de fabrieksgarantie valt.

Voordelig motor onderhoud bij MASHPOINT

Bij Mashpoint is er altijd Senseo 🙂

Wanneer je motor op tijd wordt onderhouden voorkom je grote reparaties. Onderhoud aan je motor staat ook voor de veiligheid waarmee je rondrijdt.

Het maakt niet uit of je een oude of nieuwe motor rijdt, wij zorgen dat je motor altijd vakkundig onderhouden wordt. Je kunt altijd een afspraak met ons maken voor onderhoud, reparatie of inspectie. 

  • Wij onderhouden alle Mash en Hyosung Gv modellen
  • Onderhoud volgens het boekje. Behoudt je garantie
  • Altijd een duidelijke prijsopgave voorafgaand aan onderhoud
  • Gratis complete check bij een grote onderhoudsbeurt

Grote of kleine onderhoudsbeurt motor

(met gratis volledige check)

Tijdens een grote of kleine onderhoudsbeurt krijg je volledig inzicht in de technische staat van je motor. Er wordt tijdens deze beurt gecontroleerd op meer dan 25 of 90 kritieke punten. Denk hierbij aan het vervangen van de bougie, het vervangen van filters, olie, banden, remmen, schokbrekers.

Klassieke motor of bromfiets? Dan kan je ook bij ons terecht

Zijn er problemen of wil je een reparatie of onderhoud uitgevoerd hebben aan je klassieke motor, bromfiets of Vespa dan kan je ook bij ons terecht. Met veel passie en liefde zullen wij je tweewieler vertroetelen. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen.

Zijspan service bij Mashpoint.

Voor de verzorging van je zijspan kan je ook bij ons terecht. dit hoeft niet een Mash combinatie te zijn. Wij beschikken over een zijspanhefbrug.

Service bij Mashpoint

Waarom een servicebeurt bij MASHPOINT ?

  • Gediplomeerde vakmensen 
  • Originele onderdelen 
  • Diagnostische uitleesapparatuur
  • Behoud van fabrieksgarantie
  • Fabrieksondersteuning
  • Ondersteuning van de importeurs

Wintercheck- of Stalling

Wat voor winter wordt het? In Nederland weet je het maar nooit. Wees daarom voorbereid op het winterse weer en gladheid. Om hier op voorbereid te zijn biedt MASHPOINT  je een wintercheck aan in Lelystad. Voor slechts € 55,00 euro kan je bij ons een wintercheck laten uitvoeren. Hiervoor controleren wij je motor op 20 vitale punten. Toch liever je Mash of Hyosung in de stalling? Dat is ook mogelijk. Voor een periode van minimaal 12 weken kan je bike bij ons in stalling voor € 30.00 per 4 weken. Uiteraard kan je gebruik maken van de haal en breng service i.c.m. een onderhoudsbeurt. Informeer naar de mogelijkheden.

Dit kan via telefoon 06 533 84 040
of email info@mashpoint.nl

Aankoopkeuring

Een 2e hands Mash of Hyosung kopen van een particulier is vaak een onzekerheid zoals verborgen gebreken waar jij en misschien de verkoper ook niks van af weet. Denk hierbij aan een teruggedraaide kilometerstand of een motor zonder onderhoudshistorie. Heb je een mooie 2e hands motor gezien, dan kan je een aankoopkeuring laten uitvoeren bij MASHPOINT .

MASHPOINT Lelystad is RDW erkend en wij beschikken dan ook over alle benodigde moderne apparatuur om een aankoopkeuring uit te voeren. Hiermee heb je altijd betrouwbaar, onafhankelijk en professioneel advies over de staat van de motor.
Wij zullen je een rapportagerapport overhandigen zodat je inzicht hebt in de staat van de motor.
De prijs voor een aankoopkeuring bedraagt € 85,- Wil je een afspraak maken of meer informatie nodig? Bel naar 06 533 84 040

MASHPOINT staat voor eerlijk onderhoud en advies

en de koffie en thee staan altijd klaar

Garantie bij MASHPOINT

Bij MASHPOINT vinden we garantie erg belangrijk. Daarom kan je bij ons rekenen op fabrieksgarantie van drie jaar op nieuwe motoren en brommers/scooters en garantie op occasions van 3 maanden. Garantie is niet van toepassing op slijtdelen zoals b.v. accu, banden, remmen enz. Let wel, hier staat tegenover dat wel aan de garantie voorwaarden moet zijn voldaan zoals voorgeschreven door de fabrikant. Mocht dit niet aantoonbaar zijn door middel van onderhoudsfacturen zal er een inspectiebeurt vooraf plaats vinden . Hiermee wordt bepaald of de garantievoorwaarden gehanteerd zijn. De kosten van € 175.00 dient u te voldoen.

Garantie op nieuwe onderdelen

Natuurlijk kan er wel eens wat defect gaan. Mocht dit voorkomen is dat geen probleem. Op de door ons gemonteerde onderdelen zit 3 maanden garantie. Dit geldt niet voor slijtdelen.Geen gezeur maar gewoon vervangen is ons motto hierin.

Garantie op occasions

MASHPOINT  verleent ook garantie op occasions. De garantie van 3 maanden wordt je aangeboden door ons bij aankoop van speciaal geselecteerde occasions. Uiteraard dien je wel de garantie voorwaarden na te leven zoals in de eerste kolom beschreven.

Garantie op reparatie en onderhoud

MASHPOINT verleent 3 maanden garantie op reparatie en onderhoud’s werkzaamheden  aan je motor. 

Behoud van fabrieksgarantie

Heb je een Mash of Hyosung met fabrieksgarantie maar niet bij ons gekocht ? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je kunt je motor met fabrieksgarantie gewoon bij ons aanbieden indien er problemen zijn. Na overleg met de importeur kunnen wij de problemen  verhelpen. Wij zijn er trots op om deze service te kunnen leveren. ook hier gelden de voorwaarden zoals beschreven in het eerste kolom.

Winkelwagen
Scroll naar boven